خرید کنسانتره زرشک با کیفیت صادراتی

قبل از پرداختن به بحث  خرید کنسانتره زرشک لازم است ابتدا در رابطه با مفهوم کنسانتره و نحوه تولید کنسانتره زرشک به طور مختصر توضیح دهیم.

کنسانتره چیست؟

کنسانتره  (concentrate)یا همان افشره در واقع شکل غلیظ شده مواد است. به عبارت دیگر وقتی ماده ای آب یا حلال خود را تا حد زیادی تحت فشار و حرارت دیدن از دست بدهد تبدیل به محصولی میشود که به آن کنسانتره می گویند.

در هنگام مصرف می توان با اضافه کردن آب دوباره آب میوه مورد نظر را تهیه کرد.

تولید کنسانتره زرشک (Barberry Concentrate)

همانطور که احتمالا می دانید فصل برداشت زرشک محدود به زمان کوتاهی در پاییز است. و میزان تولید زرشک تازه در این فصل بیش از میزان تقاضای بازار است.  بیشترین حجم تولید زرشک معمولا توسط کشاورزان خشک و انبار می شود.

برای تولید آب میوه (در این مبحث منحصرا زرشک) از میوه تازه آن باید استفاده شود. از اینرو جهت برطرف کردن نیاز مصرف کنندگان در طول سال کارخانه های تولید کنسانتره زرشک و کنسانتره انگور سیاه اقدام به تولید این محصول می نمایند.

تولید کنسانتره از یک سو باعث افزایش ماندگاری محصول می شود و از سوی دیگر به دلیل کاهش حجم در نتیجه فرایند تغلیظ باعث کاهش هزینه های نگهداری و حمل و نقل شده و قیمت تمام شده برای مصرف کننده کاهش می یابد.

موارد استفاده کنسانتره زرشک

از کنسانتره زرشک علاوه بر تولید آب زرشک در صنایع دیگری نیز استفاده می شود. از جمله:

  • صنایع داروسازی و آرایشی (که بیشترین کاربرد را دارند)
  • صنایع غذایی نظیر: شیرینی پزی، کیک و انواع کلوچه، دسر، بستنی میوه ای و یخی، پاستیل میوه ای، لواشک، طعم دهنده در دیگر آب میوه ها.

 فرایند تولید کنسانتره زرشک در کارخانه

  • خرید زرشک پفکی قائنات و انتقال به سیلوهای ذخیره سازی و عملیات پاکسازی محصول از دانه های معیوب.
  •  شستشو و ضدعفونی جهت پاکسازی از گرد و غبار و حشره کش ها و میکروارگانیسم ها
  • خوشه گیری شامل جدا کردن از شاخه ها، برگها و له کردن دانه ها با عبور دادن آنها از غلتک ها
  • حرارت دادن میوه له شده تا حدود 80 درجه سانتیگراد که باعث خنثی کردن آنزیمهای شده از تغییر رنگ آن جلوگیری می کند
  • پرس و آبگیری و جدا کردن آب زرشک از تفاله آن
  • فیلتراسیون که باعث جداشدن ذرات بزرگ در حد ماکرو و در نهایت شفافیت می شود
  • شفاف سازی با اضافه کردن آنزیم، بنتونیت، سیلیکاژل و ژلاتین به منظور حذف تانن موجود
  • جمع آوری اسانس میوه و تغلیظ آن
  • فیلتر کردن: بعد از این مرحله آب زرشک کاملا شفاف می شود
  • تغلیظ دوم: طی حرارت دادن در چند مرحله آب زرشک آب اضافی را از دست داده و حجم آن کاهش می یابد
  • سرد کردن: کاهش دمای محصول از حدود 60 درجه سانتیگراه به حدود ده درجه
  • بسته بندی: پس از خنک شدن محصول را در بسته ها یا گالن های استریل بسته بندی می شود

 فرایند تولید کنسانتره زرشک در کارخانه

شرکت خوشه سرخ شرق تولید کننده کنسانتره زرشک است. 

صادرات کنسانتره زرشک

زرشک میوه ای ایرانی است و تنها به صورت تجاری در ایران تولید می شود و از لحاظ تجاری تنها متعلق به کشور ماست.

چنانچه این محصول کیفیت صادراتی مطلوب را داشته باشد می تواند یکی از اقلام صادراتی منحصر بفرد ایران باشد و سهمی در ارز آوری برای کشور ایفا کند. در صادرات کنسانتره زرشک به اروپا مزایای صادراتی این محصول شرح داده شد.

آمار دقیقی از میزان صادرات کنسانتره زرشک از ایران به کشورهای دیگر وجود ندارد اما کشورهای اروپایی از جمله کشورهایی هستند که در خرید کنسانتره زرشک می توانند پتانسیل بالایی داشته باشند چرا که طبق آمار در سایر کنسانتره های آب میوه را در سطح بالایی می خرند.

خرید کنسانتره زرشک

خرید کنسانتره زرشک در تهران

اگر شما در حوزه  صادرات یا خرید کنسانتره زرشک فعال هستید، ما فروشنده کنسانتره زرشک با برند تجاری آبرام هستیم.  دفتر مرکزی ما در خیابان یوسف آباد تهران قرار دارد. چنان چه می خواهید که خرید کنسانتره زرشک با برند تجاری شما نیز انجام شود با ما در تماس باشید.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما